Сева ООД

Храна от природата!

БългарскиEnglish

За нас

Производство на плодови консерви като: мармалади, конфитюри, сладка, желета, компоти, фарситури, топинги, пълнежи и кремове на плодова основа, както и производство на зеленчукови консерви включително и консерви от гъби. Предлагаме производство и на продукти за сладкарската, хлебарската, сладоледена промишленост и Хо Ре Ка. Нашата МИСИЯ е да произвеждаме здравословни и качествени храни за нуждите на хората. ВИЗИЯТА ни е позициониране като едни от най-добрите производители на консерви, задоволяващи нуждите на консуматорите, клиентите, партньорите със силен стремеж към изграждане на трайни партньорства с нарастващ темп на постоянни клиенти. Нашата ЦЕЛ е създаване на максимално доволни и удовлетворени клиенти. ЦЕННОСТИ – като ценности на първо място е старателността и отговорността в нашата работа. На второ място е уважението и доверието у потребителите – той да купи, опита, хареса и да се върне като възхитен клиенти. И не на последно място коректността в изпълнението на поставените задачи.
Фирма “СЕВА” ООД, гр. Рудозем, е образувана през 1994г. От 1998г се занимава с производство на шипков мармалад, боров еликсир /БОРОВ МЕД/ – от борови връхчета, конфитюри, желета и сладка от най-високо качество. Приоритет за фирмата са продукти от диворастящи плодове и билки, сладка и конфитюри с цели плодове и диабетични /диетични конфитюри /без захар/. Производственото предприятие е разположено в с.Равнината, намиращо се на 1100м надморска височина, в сърцето на Родопите на 50 км от курорта Пампорово между Рудозем и Смилян на 30 км от границата с Република Гърция. Районът се превръща в туристически център. Предприятието ни се намира по средата на една от екопътеките, която е основна в туристическите маршрути. Диворастящите плодове – шипки, малини, боровинки, къпини, диви ягоди, ябълки, дренки, сливи, борови връхчета се събират по високите части на планината, а останалите – ягоди, арония, вишни, дюли се отглеждат в месности близки до предприятието, което гарантира екологичният характер на продуктите на фирмата.
В основата на нашите технологии са старите, местни родопски рецепти. Това бяха и причините, поради които организаторите на сватбата на Княгиня Калина през 2002г избраха за десерт нашето сладко от боровинки за гостите си от цял свят. Стремежът ни е да се утвърдим като образцово малко предприятие, което да произвежда преди всичко уникални екологични продукти с плодове от Родопите. Основен показател за нас е качеството. Количеството ще зависи от предпочитанията на потребителите и възможностите за осигуряване на качествени плодове. Основни клиенти на фирмата са търговци на едро, кетърингови компании, сладкарски цехове, супермаркети в страната и чужбина. През настоящата година стартира производство и на зеленчукови консерви и консерви от гъби, с което увеличихме нашия асортимент от продукти.

Pin It on Pinterest

Share This

Абонирайте се за нашия бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате най-актуалната информация!

Сева ООД

Храна от природата!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!